محل تبلیغات شما

سوله سردخانه

مواد غذایی فساد پذیر هستند، بنابراین امروزه سردخانه برای نگهداری مواد غذایی و افزایش عمر نگهداری آنها و همچنین به منظور افزایش کیفیت عرضه محصول، کاربرد فراوانی پیدا کرده است.

در واقع سردخانه در مقیاس کوچک یخچال خانگی است و در مقیاس بزرگ سردخانه های صنعتی که مورد بحث ما می باشد.

باغداران عرضه کنندگان لبنیات و مواد پروتئینی به راحتی می‌توانند با استفاده از سردخانه مدیریت عرضه خود را بهینه کرده و سود آوری را افزایش دهند. انواع سردخانه بسته به نوع مواد غذایی و حجم و ابعاد آنها تقسیم بندی می‌شوند.

انواع سوله سرد خانه

دسته بندی های مختلفی برای سردخانه وجود دارد. از زمان تا نوع مواد قابل نگهداری در هر سردخانه. یکی از انواع سازه که برای ساخت سردخانه به کار می رود استفاده از سوله است. در ذیل چند مورد از دسته بندی های سوله سردخانه آورده شده است.

سوله سردخانه موقت یا گمرکی: این سردخانه برای نگهداری موقت مواد غذایی استفاده می شود. زمان نگهداری مواد غذایی از یک روز شروع می شود و تا دو هفته می تواند ادامه داشته باشد. دمای این سردخانه می تواند بالای نقطه انجماد باشد و یا مدل انجمادی مواد بطور کامل منجمد شود. لذا ساخت سوله سردخانه باید بر اساس نوع کاربری آن باشد.

سوله سردخانه دراز مدت: در این نوع سردخانه مواد غذایی از چند روز تا چند ماه نگهداری می شوند. سوله سردخانه باید بر اساس نوع مواد غذایی و مدت نگهداری ساخته شود. میوه های حساس مانند آلبالو و گیلاس در دمای ۱ درجه سانتیگراد تا یک هفته و سیب در دمای صفر تا ۱- درجه تا ۲۴۰ روز قابل نگهداری هستند.

راهنمای اخذ پروانه بهره برداری

ثبت شرکت های زیارتی

مراحل ساخت سوله سردخانه

سردخانه ,مواد ,سوله ,نگهداری ,غذایی ,نوع ,مواد غذایی ,سوله سردخانه ,غذایی و ,نوع مواد ,استفاده از

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خریدار ضایعات کاغذ باطله و کتاب و مجله باطله touchbphisviovo Blanca's page kupsrometi کرمانشاه کیوکوشین ceautiobefni ataruavar camamasco certleboutsurp خرید و فروش گوشی های کارکرده سامسونگ